top of page
474BD3F5-E752-4A47-B097-AC4968D98F86 b_edited.jpg

Restaurangen

På Varda serverar vi allt från internationellt inspirerade rätter till klassisk svensk husmanskost. Hos oss är maten lika viktig som bemötandet och miljön där du och dina vänner umgås. Varda har sedan starten 2003 varit en mötesplats för alla som vill äta gott i ombonad atmosfär. Välkommen du också.

162882992_10158122144410914_2186936745848100807_n.jpg

Vårt kök

Varje rätt tillagas på sitt traditionella vis och kockarnas egenkomponerade meny har inspirerats av deras resor runtom i världen. 

 

Vår meny följer säsongens skiftningar och har sin bas i kött, fisk och vegetariskt; bland dessa en mängd spännande alternativ där vårt köksteam bjuder både på exotiska överraskningar och traditionella klassiker. 

På menyn hittar ni även små och stora efterrätter, utsökta både till smak och utseende.

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Lunchserverice


Nu söker vi en medarbetare för lunchservice till vår mysiga restaurang, mitt i city. Vi söker dig som brinner för bemötande och trivs med att jobba både i grupp och på egen hand. Du är noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta – såväl med gäst som kollega.

Varaktighet: tillsvidaretjänst
Omfattning: 50% med möjlighet till mer
Arbetstider: kl. 10.30-14.30
Tillträde: snarast möjligt
Lön: månadslön, enligt överenskommelse
Övrigt: vi erbjuder en schysst lön och möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.

Ansökan
E-posta din ansökan till info@vardagruppen.se och ange "Lunchservis på Varda" i ämnesraden.

Bartender

 

Nu söker vi en positiv och utåtriktad person för rollen som Bartender till vår mysiga restaurang, mitt i city. Detta är en viktig roll där vi sätter stort fokus på gästbemötande och vi söker dig som älskar människor och brinner för Det Goda Värdskapet. Du har tidigare erfarenhet av yrket och är van att hålla många bollar - och drinkbeställningar - i luften. Våra gäster sträcker sig brett på åldersskalan och vi ser gärna att du är en social person med glimten i ögat som kan ha många gästkontakter igång samtidigt. Varda har en öppen bar med stora öppna ytor och här får du känslan av att vara mitt i citypulsen!

Varaktighet: tillsvidaretjänst
Omfattning: deltid med möjlighet till mer
Arbetstider: både dagtid, kväll och helg förekommer
Tillträde: snarast möjligt
Lön: månadslön, enligt överenskommelse
Övrigt: vi erbjuder en schysst lön och möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.

 

Ansökan
E-posta din ansökan till info@vardagruppen.se och ange Hovmästare på Varda i rubriken.

bottom of page